Uvjeti korištenja

Korištenjem mrežne stranice Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (dalje: Zavod) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Mrežna stranica namijenjena je olakšavanju pristupa javnosti informacijama o Zavodu i našim aktivnostima.Zavod zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ove mrežne stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Sadržaj mrežne stranice Zavoda koristi se isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost, a korištenjem sadržaja internetske stranice korisnik prihvaća i snosi sve rizike koji nastaju iz korištenja. Zavod ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ove stranice. Zavod se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Na mrežnoj stranici Zavoda nalaze se i podaci o vanjskim izvorima podataka, uglavnom u obliku poveznica (linkova) prema drugim internetskim sadržajima kreiranim od strane trećih osoba. Zavod nema nadzor nad drugim mrežnim stranicama, ne odgovara za njihov sadržaj te se u potpunosti odriče svake odgovornosti za posljedice koje mogu proisteći iz posjeta sadržaju na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Informacije objavljene na ovoj stranici općeg su karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Stoga se ne mogu smatrati stručnim ili pravnim savjetom. Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovoj internetskoj stranici nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. Zavod ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaj ove mrežne stranice u cijelosti je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju Zavodu. Sadržaji s ove mrežne stranice mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora. Tekstovi se ne smiju koristiti na način koji bi mogao promijeniti smisao ili značenje izvornika. Dopušteno je stavljati poveznicu mrežne stranice Zavoda na druge mrežne stranice.