Započele su prijave za 14. Međunarodni stručni skup „Zapošljavanje za sve – Employment for all“

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom i OSVIT – Udruga ustanova, drugih pravnih osoba i građana koji provode profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Hrvatske pozivaju Vas na 14. Međunarodni stručni skup u Zadru „Zapošljavanje za sve – Employment for all“

Krenule su pripreme za 14. Međunarodni stručni skup „Zapošljavanje za sve – Employment for all“. Ove se godine jedno od utjecajnijih događanja za stručnjake u području profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom održava od 25. do 26. listopada, na poznatoj lokaciji u dvorani Adriana Falkensteiner Hotela u Zadru. Čast nam je najaviti kako će se i ovogodišnji, 14. Međunarodni stručni skup održati pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava.

Bogat program ponudit će predavanja brojnih stručnjaka iz Hrvatske i Europe, koja će sudionicima omogućiti uvid u nova zakonska rješenja u području profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom. Međunarodni skup osvrnut će se na presudnu ulogu poslodavaca, kao neizostavnog partnera u provođenju komplementarnih programa i mjera sustava. Poslodavci će kroz vlastite primjere analizirati ključne čimbenike koji prethode stvaranju uvjeta za uspješno zapošljavanje osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada.

Dio programa 14. Međunarodnog stručnog skupa posvećen je gostima vodećih europskih institucija u ovom području, koji će predstaviti svoje najbolje organizacijske i poslovne prakse. Među brojnim predavanjima ističe se panel, na kojem će panelisti  Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Instituta za razvoj tržišta rada, poslodavaca i neprofitnog sektora objasniti i približiti rezultate dosadašnjih promjena u sustavu, izazove s kojima se susreću u radu i smjernice za daljnji razvoj.

Sve što Vas očekuje na 14. Međunarodnom stručnom skupu u Zadru možete pogledati na web stranici osvit-zadar.eu, kao i izvršiti Vaše prijave.

Veselimo se Vašem dolasku.