Potpisani ugovori o sufinanciranju programa za održavanje zaposlenosti u zaštitnoj radionici i ugovori o sufinanciranju programa za otvaranje novih radnih mjesta i održavanje zaposlenosti u zaštitnoj radionici

U ponedjeljak, 27. studenog 2017. godine Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom sklopio je ugovore o dodjeli sredstava sa zaštitnim radionicama.

Ugovori o sufinanciranju programa za održavanje zaposlenosti u zaštitnoj radionici te ugovori o sufinanciranju programa za otvaranje novih radnih mjesta i održavanje zaposlenosti u zaštitnoj radionici sklopljeni su sa sedam zaštitnih radionica: DES ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom, Zaštitna radna jedinica HRAST-EXPORT-PUKLAVEC d.o.o., LADA d.o.o. za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Zaštitna radna jedinica SREDNJA STRUKOVNA ŠKOLA VARAŽDIN, Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje SUVENIR ARBOR, TEKOP NOVA ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom te URIHO – ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Više o događaju možete pronaći i na poveznici: http://www.mrms.hr/potpisani-ugovori-o-dodjeli-sredstava-zastitnim-radionicama/.