15. izdanje Međunarodnog stručnog skupa u Zadru očekuje nas u svibnju

15. Međunarodni stručni skup „Naš pogled u budućnost“ 09. i 10. svibnja 2019. godine očekuje nas u Zadru. Dugogodišnji suradnici Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom i udruga OSVIT osigurali su izvanredan program, dok će se događanje održati pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava.

15. izdanje Međunarodnog stručnog skupa okupit će autoritete u području profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom te niz stručnjaka koji svakodnevno podižu ljestvicu u razvoju održivog sustava.

Najnoviji trendovi, inovacije postojećih sadržaja i procesa, personalizacija tržišne komunikacije samo su neke od tema koje će početkom svibnja predstaviti domaći stručnjaci koji svojim predanim radom stvaraju promjene, zajedno s međunarodnim liderima koji ih diktiraju. Svoja će znanja i iskustva podijeliti sa sudionicima tijekom dvodnevnog izdanja događanja u dvorani Adriana zadarskog Hotela Falkensteiner.

Pozivamo Vas da osigurate svoje mjesto na 15. Međunarodnom stručnom skupu i istražite govornike i teme koje će nam predstaviti u više od 20 izvanrednih prezentacija, predavanja i panel raspravi u Zadru. Program je dostupan na službenoj web stranici događanja http://osvit-zadar.eu/  te Vaše prijave možete izvršiti isključivo on line.